BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 12, 2011

HIKHIK BLOGGIE :)

belog aku dah bersawang , berhabuk gila sbb lama tak update . HAHA rajen kan saya ? skg nh agak bz lah sebab dah bergelar STUDENT yang rajin lagi berdedikasi . skg pn tengah buad assigment tapi tibe-2 teringat dekat belog . jadi sign in jap buad entry baru . hee :) skg kan hubungan kita dgn izma tuh dah nyawa-2 berok nak bersalin dah . susah dah selamatkan ;') kita sayang dea gile ah , sayang gila babi . kita kan kalu dah sayang org gila babi mmg susah ah , tapi kalu dah bnci jgn ckp nak tgk muka , tapak kaki dea pn kita nak ludah . 

dekat college kan kita ade BFF baru , nama dea amiey and amoy . kita sayang deaorg , kawan kita tuh . hikhik >< . dua-2 org otak tak betol tak pergi service lg HAHA . deaorg baik dgn kita tahu . selalu gelak-2 sama-2 lepastuh lupa tutup mulut HAHA . amiey tekong , amoy gangster . 

hari nh kan HP amiey kena curi tahu . kesian dekat dea . nnt kan kalau dapat pencuri tuh kita nak smckdown pencuri tuh puas-2 . dea tak tahu kita nh pandai men sepak takraw agaknya HAHAHA . k lah , nak sambung buad assigment nh , papai bloggie .

p/s : iloveyou Ahmad Izma Emir . kita sayang awak tahu , kita harap awk tahu ;(


0 comments: